Volner Vásárhelyen: a Jobbik senkivel nem ül le tárgyalni

Viszont az összes választópolgárnak összefogást kínál – mondta a párt alelnöke a vásárhelyi sajtótájékoztatóján.

A vásárhelyi Jobbik-irodában tartott vasárnap sajtótájékoztatót Volner János. és Kiss Attila képviselőjelölt. A párt alelnöke elmondta, az elmúlt időszakban számos közvéleménykutatás, elemzés látott napvilágot, ezzel párhuzamosan pedig következtetések indultak.

Szeretném leszögezni, hogy a Hódmezővásárhely-Makó választókerületben egyetlen pártvezetővel sem fogunk leülni és tárgyalni

– jelentette ki a politikus, aki hangsúlyozta, ezzel szemben az összes választópolgárnak összefogást kínálnak, hogy április 8-án leváltsák az Orbán-kormányt.

Az alelnök elmondta, a Jobbik szavazótáborán kívül a bizonytalanokat, a csalódott fideszeseket és a volt baloldal választóit is megszólítják. Felhívta a figyelmet, hogy a baloldali pártok közül egyik sem akar kormányváltást, ezt csak a Jobbik gondolja komolyan.

Újságírói kérdésre Kiss Attila kifejtette,

nem tárgyalnak Rója Istvánnal, az MSZP országgyűlési képviselő-jelöltjével arról, hogy visszalép a javára, de erre nincs is szükség, mivel a felmérések szerint a szélsőjobboldali párt egyedül is képes váltani a Fideszt.

Egy másik újságírói érdeklődésre pedig elhangzott: a párt nem tervezi, hogy Vona Gábor, miniszterelnök-jelölt április 8-ig Makó után Hódmezővásárhelyre is ellátogasson.

Fotó: MTI