Kos 03.21 – 04.20 Uralkodó bolygója a Holddal kerül ma együttállásba: a szerelmes hangulat biztosan nem kerüli el. A Mars és a Hold találkáját a találékonyság és zsenialitás fényszögének is tekintik. A mai napon hódíthat, de a tartósságra nincs garancia. A ma estéje ettől még varázslatos lehet, de ne számítson folytatásra. A szíve hölgye, vagy ura, nem az a hűséges típus.

Bika 04.21 – 05.20 Itt lenne az ideje annak, hogy egy romantikus görbe estére menjen a társával. A Jupiter a társkapcsolat házában jár, ha most akarja, mindent jóvátehet. Uralkodó bolygója a Fortuna Majorral áll együtt, ezért a szerencséjének is sokat köszönhet. De ha még mindig vonzónak tartja a kedvesét, akkor most ideje lenne belevetniük magukat egy kis szórakozásba. Jó nap lehet ez a szerelemre.

Ikrek 05.21 – 06.21 Ön nem az alkalmazkodás nagymestere, de elég jól tudja álcázni magát. A mai napon azonban éppen az lenne a cél, hogy saját maga maradjon, és ezt ki is nyilvánítsa. Ne hagyja, hogy ebből bármilyen erő is kibillentse. Az emberek többé-kevésbé persze mind valamilyen szerepet játszanak. De az fontos, hogy amit játszik, az önnek is tetsszen, abban jól érezze magát. Az ereje az intellektusából származzon!

Rák 06.22 – 07.22 Ön általában otthonülő típus, most mégis szüksége lehet egy kis kimozdulásra. Úgy érzi ugyanis, hogy valaki az otthonában, a családjában folyamatosan keresztbe tesz önnek, hogy mindig megakadályozzák, korlátozzák önt valamiben. Néha már az lehet az érzése, hogy az otthona zárka, ahol ön a rab. Fontos, hogy néha találjon egy kis szabadságot magának! A kutyasétáltatás jó ötletnek tűnik.

Oroszlán 07.23 – 08.23 Ön a lassú, partot mosó vizek híve: általában nem szeret semmit sem elkapkodni. A mai napon azonban fontos lehet, és nagyon is számíthat, hogy milyen gyorsan képes meghozni egy döntést. A jó reflexeknek legalább akkora szerepe lehet a mai napi tárgyalásain, mint a politikai érzékenységének. Tartsa szem előtt a közössége érdekeit: minél több emberért küzd, annál sikeresebb lehet.

Szűz 08.24 – 09.22 A pénzügyek terén lehet mostanában számos jó ötlete. Egyelőre kicsit még szűkös idők is járnak, de lassan-lassan végre fordulni látszik a kocka. Vagy azért, mert más pénzével kapcsolatban van több szerencséje. Vagy azért, mert sikerül ma végre valamilyen megoldást találnia bizonyos hitelügyekkel kapcsolatban. A kötelességeit teljesítenie kell, ez legyen az első lépés! Ne keressen kibúvókat!

Mérleg 09.23 – 10.23 Remek hangulatban telhet a mai napja! Uralkodó bolygója a Jupiterrel és a Nappal is fényszögben áll, ez kissé beképzeltté, de ugyanakkor meglepően jó humorúvá és még beszédesebbé teszi önt. Élvezettel társalog, magyaráz, meggyőz, és mindeközben számtalan embernek segít kimozdulnia tespedtségéből, unalmából. A kapcsolatépítés meglepő előnyökkel is járhat a későbbiekben.

Skorpió 10.24 – 11.22 Önnek általában nem esik nehezére odaadónak lennie, ám mindennek van határa! Már-már úgy érzi, hogy egyénisége feloldódik, akarata megsemmisül. Másként fogja érezni magát, ha megtanul csapatban dolgozni. Csak addig frusztrálja, hogy az egóját nem nyomhatja előtérbe, amíg rá nem érez a közös siker ízére. Ám, ha egyszer megtanulja az összetartozás érzését, ön is emelkedni érzi majd magát.

Nyilas 11.23 – 12.21 Ma megint a társaság középpontjába kerülhet. Ha valamilyen előadást tart, akkor mindenkit meggyőzhet, ha szerelmes, bárkit megfőzhet. A lehetőségeit azért nem szabad túlbecsülni: csak abban lehet sikeres, amiben saját maga is hinni tud. A hazugság nem az ön kenyere. Még egy rég kihűlt kapcsolat is újjá éledhet, ha nem sajnálja rá az időt és a szervezést. A többi már magától jön.

Bak 12.22 – 01.20 Ön szeret a háttérből irányítani, ezért természetesen folyton a maga feje után menne. Azt hiszi, az ön egója olyan nagy és mindenható, hogy már mindegy is, kit bánt meg és hogyan. Ez egyszer még visszaüthet. A mai napon találkozhat a saját tükörképével, és nem fogja megnyerőnek találni. De sohasem késő erre ráébredni, és változtatni. Ezzel a fordulattal érdekes módon az illetőre is hatással lehet.

Vízöntő 01.21 – 02.18 Akármit tett is mindeddig a pénzügyeinek rendezése érdekében, az végre kezd is meglátszani a bankszámláján. A lehetőségei ugyan továbbra sem határtalanok, de legalább jelentősen kitágultak. A munkahelyén érezhető némi bérfeszültség. Ha ön főnök, akkor tehet is ellene. Önnek sem jó, ha a beosztottai folyton sutyorognak, marakodnak. A békesség érdekében csapatépítő tréninget is szervezhetne.

Halak 02.19 – 03.20 Uralkodó bolygója a Merkúrral áll fényszögben, éppen ezért nagyszerű ötletei támadhatnak ma. A legtöbb ideája ugyan hamvába halhat, de ez még nem ok arra, hogy valamit mégis meg ne akarjon valósítani belőle. A legjobb, amit tehet, hogy megosztja másokkal, mondjuk a feljebbvalójával, vagy bárkivel, aki segíthet önnek a kivitelezésükben. Az ön dolga az álmodozás, a kivitelezésben csapatra lesz szüksége.

Forrás: blikk.hu