Kos (márc.20. – ápr.19.)

Bár a lehetőségek első pillantásra nem sok jóval kecsegtetnek, lássa be, csak a kapkodásnak, túl kritikus megjegyzéseknek, meggondolatlan beruházásoknak van ennyire rossz hatásuk. Némi visszafogottsággal anyagi helyzetén is javíthat, családtagjai pedig nem csak értékes lelki támaszt adnak, hanem ennél praktikusabb segítséget is nyújthatnak.
Bika (ápr.20. – máj.20.)
Ha a testedzések ellenére sem fogy, ma ne kínozza magát. Abból se csináljon problémát, ha nem sikerül betartani a határidőket, késik munkájával, napi ügyei intézésével. Valószínűleg alaposan kimerítette magát: töltődjön fel barátai, partnere társaságában, foglalkozzon hosszabb távú terveivel, vegye komolyan saját és szerettei megérzéseit.
Ikrek (máj.21. – jún.20.)
Bár rugalmas, emberszerető típus, az önt körülvevő bizonytalanság izgágává teszi, meggondolatlan kijelentésekre sarkallhatja. Ennek különösen szakmai, egzisztenciális területeken lehet negatív hatása. Higgadjon le, tekintsen tárgyilagosabban helyzetére. Valójában nagyon jó lehetőségei vannak, különösen pénzügyei alakulnak ígéretesen.
Rák (jún.21. – júl. 22.)
Tekintsen el azoktól az  anyagi problémáktól melyeket nem tud egyelőre megoldani és szeretteit se zaklassa követelőzésével. Inkább menjen emberek közé, elevenítse fel kapcsolatait: akár régi iskolatársait is megkeresheti. Akár párjával, akár egyedül bóklászik, szívélyes fogadtatásra talál, ismerősei, barátai megoldásokat tudhatnak gondjaira is.
Oroszlán (júl.23. – aug.22.)
Munkahelye minden figyelmét, energiáját megköveteli, de az otthonában, családjában felmerülő problémák fékezik lendületét. Ne hagyja, hogy partnere karrierjével kapcsolatos témákkal provokálja, inkább kedveskedjen neki valamilyen romantikus programmal, ajándékkal. A közös tervek, álmok, spirituális tanulmányok szintén oldják a feszültséget.
Szűz (aug.23. – szept.22.)
Szedje össze magát és járjon végére határidős teendőinek akkor is, ha a lépten-nyomon kommunikációs nehézségei adódnak. Mondjuk, nem kapja meg időben üzeneteit, mailjeit, levelei elkeverednek, elromlik telefonja és még sorolhatnánk, de minek. Vegye félvállról ezeket a bosszúságokat, most intenzíven kell ápolnia baráti, szakmai kapcsolatait.
Mérleg (szept.23. – okt.22.)
Ne sopánkodjon amiatt, hogy mostanában olyan kevés ideje jut kikapcsolódásra, hobbira és függetlenítse magát barátai, partnere zsémbelésétől is. Ha kizárólag munkájára, karrierjére összpontosít, ráérez a mielőbbi sikereket ígérő fejlődési irányokra. Szerelmével még mindig tartanak a színfalak mögötti viták: kerülje a hatalmi harcokat.
Skorpió (okt.23. – nov.21.)
Ne kísértse a sorsot kalandosabbnál kalandosabb üzleti ötleteivel: ezen a területen egyelőre nincs gyors előrelépés. Engedje szabadon fantáziáját, menjen színházba, kiállításra, alkosson valamit, vegye fel a kapcsolatot barátaival, foglalkozzon hosszabb távú terveivel. Csáberejének szinte lehetetlen ellenállni: akár meg is ismerkedhet valakivel.
Nyilas (nov.22. – dec.21.)
Szerelmével, barátaival a semmiségeken is összekap, és ma nem is képesek meggyőzni egymást igazukról. Ezúttal se a külvilágban, hanem saját magában keresse a választ dilemmáira. Tárja fel egész őszintén motivációit: titkos vágyait, igényeit, indulatait is. Így nemsokára ráérez majd, hogyan kezelhetné hatékonyabban emberi kapcsolatait.
Bak (dec.22. – jan.20.)
A mai nap folyamán tovább enyhülnek a baráti kapcsolatait utóbbi időben mérgező feszültségek. Megérzései és az őszinte, megértő beszélgetések közelebb viszik az igazsághoz. Bár még sok aprómunka van hátra, legnagyobb tervei útjából is rövidesen elhárulnak az akadályok. Partnere, társas viszonyai hozzásegítik majd a sikerhez.
Vízöntő (jan.21. – febr.18.)
Ha belefáradt ellenfelei kicsinyes gáncsoskodásába, az általuk katalizált zűrzavaros helyzetekbe, túl nagynak tartja a tervei előtt tornyosuló akadályokat, ne foglalkozzon velük, amíg újra erőre nem kap. Foglalkozzon családtagjaival, idézzék fel közös emlékeiket, csinosítgassa lakását. Örökséggel, ingatlannal kapcsolatos kérdésekben is szerencsés lehet.
Halak (febr.19.- márc.19.)
Bár a különös, belső fékek még működnek, egyre jobban érez rá, mit követel öntől az aktuális helyzet. Akár apró-cseprő napi ügyekről van szó, akár fontosabb tárgyalásokról, vizsgákról, tanfolyamok elkezdéséről, rövidebb utazásokról, ön pompásan megállja a helyét. Párkapcsolatában van némi feszültség, pedig akár le is szerelhetné partnerét.
Forrás: hirado.hu