Mint megtudtuk, a legkeresettebb ingatlanok az 5 millió forint körüli panellakások, a 6-7 millió forint körüli téglalakások tartoznak, de a 7 millió forint értékű, felújításra szoruló téglaházak, illetve az új építésű családi házak után is egyre sűrűbben érdeklődnek. A belvárosi és a kertvárosi ingatlanok még mindig előnyt élveznek.

Ádók Zoltán elmondta: a legfőbb szemponttá az ingatlan megfelelő energetikai besorolása vált, hiszen ha minél kevesebb rezsivel rendelkezik az adott lakás, vagy családi ház, annál nagyobb lesz a kereslet iránta. Fontos az ingatlanok irányárának meghatározása is, amit mindenképp olyan szakemberrel kell egyeztetni, aki nap mint nap „benne van ebben a körforgásban.”

Saját irodája kapcsán Ádók Zoltán kiemelte: az ingatlanközvetítő és a tulajdonosok között fontos a folyamatos kommunikáció, ezt akár előzetes időpont egyeztetés után lehet megtenni a Kinizsi utca 21 szám alatti irodában, vagy igény szerint az ügyfelek otthonában is.

Fontos tudni: az adásvételi szerződéshez és a bérleti szerződések megírásához nélkülözhetetlen az energetikai tanúsítvány elkészítése, ezt akár 24 órán belül elvállalja Ádók Zoltán. Az energetikai tanúsítvány elkészítését kizárólag a megfelelő végzetséggel rendelkező szakember végezheti – ezt az irodában Balla János építészmérnök és épületgépész garantálja.  Az adásvételi szerződések pontos lebonyolításában dr. Kis András ügyvéd jár el.

A bankok hitelajánlatai akár hétről hétre változhatnak, ezért fontos, hogy ezen a téren is szakember járjon el, aki több bankkal is folyamatos kapcsolatban áll. Az iroda partnere éppen ezért Urbán Mihály pénzügyi tanácsadó.

Ádók Zoltán hangsúlyozta még, hogy az ingatlankínálatukon széles a paletta, közel 700 db eladó és kiadó ingatlan közül lehet válogatni – ezért szinte biztos, hogy az érdeklődők megtalálják a számukra megfelelő ingatlant. A közvetítést továbbra is a Fair-M Ingatlanközvetítő Irodával együttműködve végzik. Tisztelettel várják Önt is Hódmezővásárhelyen, a Kinizsi utca 21. szám alatt. Telefon: 06-20-329-5154